Неймовірна смакота, порадуйте близьких! Печемо ароматні домашні вафлі на кефірі: Простий рецепт до чаю

Часто після важкого робочого дня хочеться розслабитися, переглядаючи фільми або серіали за чашкою чаю і якимось десертом. І якщо ви вже пробували робити домашнє печиво з вишеньками, приготуйте хрусткі вафлі, передають Патріоти України.

Інгредієнти: борошно (250 г), цукор (2 ст. л.), розпушувач (1 ч. л.), сіль (щіпка), яйця (3 шт.), кефір (350 мл), масло вершкове (30 г), рослинна олія (1 ст. л.). Також вам знадобиться електровафельниця або спеціальні форми для випічки вафель в духовці.

Приготування:

Спочатку просіюємо борошно з розпушувачем через сито.

Вершкове масло необхідно розтопити - зробити це можна на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

У глибоку миску виливаємо кефір, додаємо до нього розтоплене вершкове масло, сіль, рослинну олію.

В окремому посуді збиваємо вінчиком яйця з цукром. Додаємо до яєць поперемінно то борошно, то кефірну суміш, продовжуючи збивати все разом.

Форми для вафель змащуємо рослинною олією і виливаємо в них тісто.

Розігріваємо духовку до 220°C і випікаємо вафлі близько 10 хвилин. Потім перекладаємо вафлі рельєфною стороною на деко, застелене пергаментним папером, і випікаємо в духовці ще близько 5 хвилин - до золотистої скоринки.

Якщо у вас є електровафельниця, її решітки попередньо необхідно змастити маслом і випікати вафлі приблизно 4-5 хвилин. Подаємо з джемом, згущеним молоком, медом, варенням, ягодами або розтопленим шоколадом.

Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....

Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

четвер, 18 квітень 2024, 15:08

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України. Змішайт...