Риба, з якої традиційно готують котлети, - це хек, минтай, тріска, тощо. Це морські, досить нежирні види і навіть сухі. Тому для того, щоб страва вийшла смачно і соковитою - в неї варто додавати також жирні компоненти, передають Патріоти України.
Про те, які продукти потрібно додавати і рибний фарш для котлет, розповіла фудблогерка Тетяна Юшина (_tanyushina_) на своїй сторінці в Instagram. Фудблогерка радить додавати обрізки лосося, жирний кисломолочний сир, сало.
Інгредієнти для котлет з сиром:
Інгредієнти для котлет з салом:
Спосіб приготування:
1. Рибу гарно обсушити паперовими рушниками.
2. Цибулю нарізати напівкільцями і обсмажити у суміші олії і масла до м’якості.
3. Хліб замочити в молоці.
4. Пропустити через м’ясорубку рибу, хліб і цибулю.
5. Додати яйце, соєвий соус, сіль, перець. Гарно вимішати. Накрити кришкою і поставити в холодильник на годину..
6. Потім вологими руками сформувати котлетки. Можна обваляти в панірувальних сухарях
7. Щоб котлетки вийшли хрусткими зовні і соковитими всередині, щоб не розвалювались і не були занадто жирними, використовуйте хорошу сковороду для смаження. Обсмажуйте котлетки з двох сторін до готовності.
8. Подавайте з картопляним пюре або рисом.
Кава – це не просто напій, а й маленький ритуал, з якого для багатьох починається день, передають Патріоти України. Проте приготування вдома часто не приносить очікуваного результату: напій виходить надто гірким, слабким або позбавленим характерного ар...
Щоденна банка коли здається дрібницею, проте саме вона може стати поштовхом до серйозних проблем зі здоров’ям. Цей напій приховує у собі надлишок цукру, кофеїну та добавок, які впливають на організм набагато сильніше, ніж здається на перший погляд, пер...