Риба, з якої традиційно готують котлети, - це хек, минтай, тріска, тощо. Це морські, досить нежирні види і навіть сухі. Тому для того, щоб страва вийшла смачно і соковитою - в неї варто додавати також жирні компоненти, передають Патріоти України.
Про те, які продукти потрібно додавати і рибний фарш для котлет, розповіла фудблогерка Тетяна Юшина (_tanyushina_) на своїй сторінці в Instagram. Фудблогерка радить додавати обрізки лосося, жирний кисломолочний сир, сало.
Інгредієнти для котлет з сиром:
Інгредієнти для котлет з салом:
Спосіб приготування:
1. Рибу гарно обсушити паперовими рушниками.
2. Цибулю нарізати напівкільцями і обсмажити у суміші олії і масла до м’якості.
3. Хліб замочити в молоці.
4. Пропустити через м’ясорубку рибу, хліб і цибулю.
5. Додати яйце, соєвий соус, сіль, перець. Гарно вимішати. Накрити кришкою і поставити в холодильник на годину..
6. Потім вологими руками сформувати котлетки. Можна обваляти в панірувальних сухарях
7. Щоб котлетки вийшли хрусткими зовні і соковитими всередині, щоб не розвалювались і не були занадто жирними, використовуйте хорошу сковороду для смаження. Обсмажуйте котлетки з двох сторін до готовності.
8. Подавайте з картопляним пюре або рисом.
Бісквіт вважається правильно приготованим тільки в тому випадку, якщо кондитерський виріб вийшов високим та повітряним, передають Патріоти України. На жаль, далеко не всі господині можуть похвалитися вмінням приготувати саме таку страву. Деколи випічка...
Картопляні зрази – одна з найпопулярніших страв нашої кухні, передають Патріоти України. Страва не є особливо складною у приготуванні: достатньо «загорнути» якусь начинку (наприклад, фарш, тушковану капусту або нарізані варені яйця) в картопляне тісто....