Така смакота, що не відірватись: Рецепт мигдального печива

Мигдальне печиво

Мигдальне печиво, посипане цукровою пудрою, наче припорошене снігом. А який смак та аромат! Випекти таке печиво досить легко. Воно стане прекрасним доповненням до чаю та кави.

Його можна приготувати на свята. Воно стане окрасою святкового столу. Рецептом ласощів поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.

«Це печиво готується без білого борошна, замість нього — мигдальне, — каже Елла Іванова. — Воно дуже смачне та красиве. Почастуйте їм рідних та близьких. Думаю, їм сподобається».

Мигдальне печиво
  • 125 г мигдального борошна
  • 1 яйце
  • 5 г розпушувача
  • 30 г цукру
  • 1 чайна ложка какао
  • Сіль (на смак)
  • Цукрова пудра (на смак)
  • Мигдаль (на смак)

Приготування:

З'єднуємо мигдальне борошно, цукор, яйце, какао, сіль та розпушувач.

Замішуємо тісто.

Обсипаємо цукровою пудрою і додаємо мигдаль.

Випікаємо при 180 градусах 15 хвилин. Смачного!

Не робіть помилок! Чому вдома не виходить приготувати смачну каву

понеділок, 8 вересень 2025, 18:45

Кава – це не просто напій, а й маленький ритуал, з якого для багатьох починається день, передають Патріоти України. Проте приготування вдома часто не приносить очікуваного результату: напій виходить надто гірким, слабким або позбавленим характерного ар...

Наслідки можуть бути сумні! ТОП-10 тривожних сигналів, що ви п’єте забагато коли

понеділок, 8 вересень 2025, 6:45

Щоденна банка коли здається дрібницею, проте саме вона може стати поштовхом до серйозних проблем зі здоров’ям. Цей напій приховує у собі надлишок цукру, кофеїну та добавок, які впливають на організм набагато сильніше, ніж здається на перший погляд, пер...