Мигдальне печиво, посипане цукровою пудрою, наче припорошене снігом. А який смак та аромат! Випекти таке печиво досить легко. Воно стане прекрасним доповненням до чаю та кави.
Його можна приготувати на свята. Воно стане окрасою святкового столу. Рецептом ласощів поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
«Це печиво готується без білого борошна, замість нього — мигдальне, — каже Елла Іванова. — Воно дуже смачне та красиве. Почастуйте їм рідних та близьких. Думаю, їм сподобається».
Мигдальне печиво
- 125 г мигдального борошна
- 1 яйце
- 5 г розпушувача
- 30 г цукру
- 1 чайна ложка какао
- Сіль (на смак)
- Цукрова пудра (на смак)
- Мигдаль (на смак)
Приготування:
З'єднуємо мигдальне борошно, цукор, яйце, какао, сіль та розпушувач.
Замішуємо тісто.
Обсипаємо цукровою пудрою і додаємо мигдаль.
Випікаємо при 180 градусах 15 хвилин. Смачного!
Бісквіт вважається правильно приготованим тільки в тому випадку, якщо кондитерський виріб вийшов високим та повітряним, передають Патріоти України. На жаль, далеко не всі господині можуть похвалитися вмінням приготувати саме таку страву. Деколи випічка...
Картопляні зрази – одна з найпопулярніших страв нашої кухні, передають Патріоти України. Страва не є особливо складною у приготуванні: достатньо «загорнути» якусь начинку (наприклад, фарш, тушковану капусту або нарізані варені яйця) в картопляне тісто....