Мигдальне печиво, посипане цукровою пудрою, наче припорошене снігом. А який смак та аромат! Випекти таке печиво досить легко. Воно стане прекрасним доповненням до чаю та кави.
Його можна приготувати на свята. Воно стане окрасою святкового столу. Рецептом ласощів поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
«Це печиво готується без білого борошна, замість нього — мигдальне, — каже Елла Іванова. — Воно дуже смачне та красиве. Почастуйте їм рідних та близьких. Думаю, їм сподобається».
Мигдальне печиво
- 125 г мигдального борошна
- 1 яйце
- 5 г розпушувача
- 30 г цукру
- 1 чайна ложка какао
- Сіль (на смак)
- Цукрова пудра (на смак)
- Мигдаль (на смак)
Приготування:
З'єднуємо мигдальне борошно, цукор, яйце, какао, сіль та розпушувач.
Замішуємо тісто.
Обсипаємо цукровою пудрою і додаємо мигдаль.
Випікаємо при 180 градусах 15 хвилин. Смачного!
Котлети є стравою універсальною та популярною, тому у кожного кухаря є свої секрети приготування. Під час готування більшість господарок експериментує на кухні, удосконалюючи класичні рецепти, передають Патріоти України. З часом багато страв дещо зміню...
Омлет є відмінним варіантом для смачного та корисного прийому їжі у будь-який час, передають Патріоти України. Страву може приготувати кожен, оскільки складається омлет із найпростіших інгредієнтів. Потрібно лише змішати молоко та яйця. Урізноманітнити...