Пухнастий дослідник: Кіт шляхом експерименту переконався, що мильна піна не може витримати його вагу (відео)

Користувачів мережі найбільше вразила реакція кота-дослідника...

На інтернет-платформі Reddit було опубліковано веселе відео, яка вмить стала вірусним. На ньому кіт шляхом експерименту на особистому досвіді переконується, що мильна піна не може витримати його вагу, передають Патріоти України.

Тварина, забравшись на край ванни, торкається піну лапою, а потім наступає на неї. І падає в воду.
Користувачів мережі найбільше вразила реакція кота-дослідника, який вибрався з ванни на килимок: «Яка завидна холоднокровність!», «Дивно, він залишається абсолютно спокійний», «Він сприйняв це з гідністю. У мене ще ніколи не було кішки, яка після таких випадків не мчала б по дому в паніці», - писали в коментарях.

Хтось припустив, що кіт звик до води і любить її, але просто не розрахував цього разу глибину. І що вода, мабуть, була теплою, так як кішки не люблять холод.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...