Реакція хлопця, дівчина якого зловила весільний букет, підірвала мережу (відео)

Ролик за короткий час став дуже популярним на порталі і зібрав 112 тисяч лайків.

На популярній платформі Reddit користувач під ніком Ty Tha Fly Guy опублікував відеоролик, на якому показана кумедна реакція молодого хлопця на його дівчину, якій на весіллі пощастило зловити букет нареченої. За прикметами це означає, що вона скоро вийде заміж, передають Патріоти України.

«Мабуть, у нього інші плани на майбутнє», - жартують користувачі.

«Дівчині краще дізнатись це зараз, поки вона не витратила на нього ще більше часу», «Він поїхав, як тільки вона побачила цей запис», «Чи можна бути ще менш захопленим, ніж цей хлопець?», «Він нагадує Чендлера з "Друзів"», «Схоже, їй доведеться зробити ще один відскок», - обговорюють запис в коментарях користувачі мережі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...