Адреси терористів вже відомі і скоро за ними прийдуть озброєні люди, - блогер

Ніщо не заважає іншим державам захищати «китайський мир», «арабський мир» чи «тюркський мир» в РФ так, як зараз росіяни в Україні та Сирії «захищають» "русский мир". Кордонів в Росії немає, так?

Російські бойовики на Донбасі. Фото: Вголос.

Блогер Anti-colorados прокоментував недавню заяву російського президента Володимира Путіна про те, що у Росії немає кордонів і пояснив, які наслідки це за собою тягне, повідомляють Патріоти України з посиланням на портал «Линия обороны».

Так, нещодавно російський президент на нагородженні переможців олімпіади з географії заявив, що у Російської Федерації немає кордонів. Власне, це гарне виправдання для втручання у справи будь-якої держави - мовляв, ми не будемо обмежувати себе кордонами, переслідуючи власні інтереси. Путін озвучив ще одну частину концепції, яка «дозволяє» росіянам «захищати» російськомовне населення і анексувати шматки територій.

Тим не менш, блогер зауважує, що варто пам’ятати: у кожної палиці два кінці. І навіть якщо одна дійсно велика і не надто дружня держава на Сході зараз не посягає на території РФ, ніхто не знає, що саме вона зробить за кілька років - кордонів то немає.

Більше того, що заважає іншим державам захищати «китайський мир», «арабський мир» чи «тюркський мир» так, як зараз росіяни в Україні та Сирії «захищають» "русский мир"? За теперішнього рівня технологій майже кожного вояка та терориста з РФ можна вирахувати, включно з домашньою адресою. А це значить, що за ним і його родиною прийдуть нові «захисники». І це буде вже скоро, - прогнозує блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Міфічні терористи у дитячих лікарнях": Портников пояснив, чому голова білоруського КДБ погрожує Україні

неділя, 28 квітень 2024, 15:42

Кремль використовує своїх білоруських маріонеток в якості інструмента для боротьби з Україною. Таку думку висловив політичний аналітик, публіцист Віталій Портников на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. За його словами, голова Комітету держ...

"Ніндзя" летить на тисячу кілометрів: Україна створила ударний дрон зі спортивного літака (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 15:05

Західні спеціалісти захоплені винахідливістю українських розробників, які могли перетворити спортивні літаки на ударні дрони для атак на НПЗ. Про це йдеться в матеріалі видання Forbes, передають Патріоти України. Зокрема, журналісти проаналізували декі...