"Барышни любят, когда их тискают": Відомий російський режисер заступився за голлівудських гвалтівників

Андрій Кончаловський заявив, нібито ставлення до жінок та чоловіків як до особистостей із їхніми власними правами є згубним для сім'ї.

Андрій Кончаловський. Фото: Відомості.UA.

Відомий радянський, російський і американський кінорежисер і сценарист Андрій Кончаловський, який є старшим братом пропутінського режисера і продюсера Микити Михалкова, не розуміє, чому в Голлівуді жінки звинувачують чоловіків в сексуальних домаганнях. Про це він повідомив kp.ru, передають Патріоти України.

Так, він прокоментував скандал з Харві Вайнштейном. "Я думаю, что мир всегда стоял на этом. Если уж на то пошло, то надо сразу же судить Клинтона. С другой стороны, нам это, надеюсь, не грозит. Потому что мужчины должны приставать к женщинам, а женщины должны сопротивляться. Лев Толстой сказал: "Барышни любят, когда их тискают". Получается, надо подавать в суд на весь мужской пол. Это все нормальная истерия и манипуляция массами", - вважає режисер.

Кончаловський сумнівається, що подібне може статися в Росії. "Может быть, в пределах Садового кольца тоже начнется такая глупость. Но, на мой взгляд, это как-то несерьезно. Понимаете, мужчина есть мужчина, женщина есть женщина. Слава Богу, мы живем в стране, где политическая корректность не дошла до абсурда. Когда мужчину нельзя называть мужчиной, а женщину женщиной и надо называть их "личность". По-моему, это аберрация неоконсерваторов-глобалистов, которая губительна для семьи. И вообще для всего", - впевнений він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...