Битися і палити шини – легко. Переконувати людей, що альтернатива вугіллю з ОРДЛО є, набагато складніше - Казанський

Після вчорашьної картинки з "блокадним віче" під АП у сторонніх спостерігачів може скластися думка, що ніяких варіантів відмови від вугілля з ОРДЛО нема, тому прихильники блокади змушені влаштовувати бійки та скандали, щоб не переходити до суті питання.

Учасники "блокадного віче" під АП. Фото:http://www.pravda.com.ua/"Так і не зрозумів, навіщо був потрібен весь цей учорашній, 19 лютого, цирк. Прихильникам блокади потрібно зараз не з поліцією битися й намети ставити в Києві, а пояснювати людям, чому возити вугілля з ОРДЛО – не можна. Адже багато хто цього досі не розуміє." Про це пише на своїй сторінці у Facebook журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України, продовжуючи:

Якби я був серед організаторів блокади, я б зараз у першу чергу намагався переконати громадян, що альтернатива вугіллю із зони АТО є, і вимагав би від Кабміну прийняття конкретних заходів для диверсифікації поставок. Як варіант, "Самопоміч" могла би сформувати свій тіньовий уряд і запропонувати власний варіант виходу з паливної кризи.

Наприклад, виходить Єгор Соболєв на прес-конференцію і каже: "На місці міністра палива е енергетики я зробив би такі кроки для забезпечення енергетичної незалежності від терористів". І по пунктах виклав би свою програму. Це було би правильно. Щоб люди бачили, що ти маєш більш конструктивний план дій, ніж намети біля будівлі АП.

Після вчорашньої картинки у сторонніх спостерігачів може скластися думка, що ніяких варіантів відмови від вугілля з ОРДЛО немає, й тому прихильники блокади змушені влаштовувати бійки та скандали, щоб не переходити до суті питання. А насправді це не так. Алгоритм відмови від вугілля із зони АТО існує, потрібно тільки донести його до людей.

Проблема тільки в тому, що з цим у політиків якраз проблеми. Битися і палити шини – легко. Переконувати людей набагато складніше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...