"​Да что там Поклонская. Вот вам весь масштаб бреда, начавшегося в России в 2014 году, в одной новости", - політолог

Голова товариства "Двоголовий орел" пропонує скликати конституційні збори, які стануть правонаступником розігнаних більшовиками Установчих зборів і відновлять зв'язок РФ з Російською імперією.

Костянтин Малофєєв збирається "реанімувати" імперію. Фото: ТАСС.

"Да что там Поклонская. Весь масштаб бреда, начавшегося в России в 2014 году, в одной новости. Константин Малофеев (тот самый, которого среди прочих считают причастным к разжиганию войны на Донбассе) сложил с себя обязанности генерального продюсера телеканала "Царьград", возглавил движение "Двуглавый орел" и провозгласил целью организации реабилитацию российской монархии", - пише політолог Олеся Яхно-Бєлковська на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Дословная цитата такая: "Мы должны восстановить Империю, великое государство с великой миссией... Только Империя во главе с монархом, Царем, помазанником Божьим может быть действительным гарантом суверенитета России".

В общем, Малофеев считает, что выборы в 2018 году должны быть последними, и в России к 2024 году должна быть восстановлена монархическая форма правления. Для этого председатель общества "Двуглавый орел" предлагает созвать конституционное собрание, которое выступит правопреемником разогнанного большевиками Учредительного собрания и восстановит связь РФ с Российской империей".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.