"Давно готовы уже и исполнители, и преемники. Марионетки не имеют значения" - Сазонов про ватажків терористів ОРДЛО

Вся охорона лідерів "республік" складається з представників ФСБ і ГРУ. Тому в потрібний момент за наказом Кремля охоронці перетворюються в конвойних або розстрільну команду.

Ватажки терористів Захарченко і Плотницький. Ілюстрація:uapress.info

"Информационное сопротивление пишет, что Москва готовит чистки среди лидеров боевиков "ДНР" и "ЛНР"." Про це пише у своєму Facebook журналіст Кирило Сазонов, передають Патріоти України, продовжуючи:

Я не совсем согласен с формулировкой. Москва ничего подобного не готовит, потому что готовить не надо. Там вся охрана лидеров - ФСБ и ГРУ. Так надежнее. И в нужный момент телохранители превращаются в конвойных или расстрельную команду. Всей подготовки - один телефонный звонок. Давно готовы уже и исполнители, и преемники.

Я год назад еще об этом писал. Как только Украина скажет - мы готовы к компромиссу, но не с этими рожами, эти самые рожи отравятся грибочками с контрольным в голову.

Марионетки не имеют значения...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Група робітників опинилась під завалами: В Росії обвалився золотодобувний рудник (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:04

18 березня в Амурській області Росії обвалився золотодобувний рудник, під завалами опинились 13 осіб. Про обвал писали російські пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що сталося руйнування в Амурській області на золотодобувній шахті, інц...

"Гірський хребет з демонтованих будинків посеред міста": Як виглядає окупований Маріуполь на супутникових знімках

вівторок, 19 березень 2024, 12:55

У тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники звезли величезну купу будматеріалів з демонтованих будинків та утворили новий «гірський хребет» посеред міста. Про це повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко у Телеграм, п...