Джамала поділилась власним секретом збереження краси та здоров'я (фото)

​Українська співачка сьогодні, 27 серпня, святкує свій 34-й день народження.

Джамала подякувала шанувальникам та близьким за привітання, а також розповіла, як їй вдається почувати себе красиво та здорово, наче у 17 років, передають Патріоти України.

Відвертою публікацією переможниця Євробачення-2016 поділилася в Instagram.

Джамала зазначила, що у вона не знає, скільки їй років насправді, – чи то 17, чи то 83. Навіть за показниками комп'ютерної діагнистики, їй приписують 23 роки. Проте зірка не соромиться та зізнається, що вона робить для хорошого самопочуття та підтримки здоров'я.«Все дуже просто: я не палю, я майже не вживаю алкоголю, я ніколи не сиділа на дієті, ніколи не зношувала себе надмірним спортом. Я дуже люблю музику, сцену, співати, людей, подорожі і тд. Я не рахую років, рахує паспорт», – зазначила українська співачка.

Іменинниця подякувала шанувальникам за те, що вони є, і прикріпила до публікації дві фотографії.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...