"Грядет 2014 год": В Україні знову розробляється "донецький сценарій", - Денис Казанський

Події 9 травня показали, що проросійські сили можуть знову дорватися до влади, якщо скористаються роздробленістю проукраїнських сил на місцевому та національному рівні.

Побиття ветеранів в Дніпрі. Фото: Цензор.НЕТ.

Заворушення в ряді українських міст на 9 Травня свідчать про те, що в країні є передумови для повторення "донецького сценарію" в ряді регіонів. Про це заявив журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

За його словами, події 9 травня показали, що в Україні є сили, які намагаються використовувати і об'єднати людей маргінального типу, які симпатизують "червоно-коричневим ідеям".

"Так, как это уже, по сути, было в Донецке на моих глазах. И вот с этими организаторами, теми, кто в тени находится за этими людьми, должно работать государство. Вот их деятельность как раз государство в целях собственной безопасности и сохранности должно пресекать. Но проблема в том, что мы все знаем, кто эти люди. И в Киеве я лично наблюдал символику "Украинского выбора" Медведчука", – заявив журналіст.

Казанський підкреслив, що "донецький сценарій" можливий ще в ряді регіонів України - проросійські сили можуть знову дорватися до влади, якщо скористаються роздробленістю проукраїнських сил на місцевому та національному рівні.

"Если они придут к власти, то будут опять в Киеве уличные бои, погромы и так далее. Потому что есть часть украинского общества, которая никогда с этим не смирится. Это большая часть украинского общества. Это, я думаю, что половина тех людей, которые сегодня проживают в Украине. И ничего, кроме конфликтов, каких-то драк, противостояний не будет. Эти люди уже это многократно доказали на деле. Я лично это видел своими глазами в Донецке, в Луганске 3 года назад. Как они используют точно таких же маргиналов", – пояснив він.

"Это же все наша недавняя история. Все это видели своими глазами. Как можно быть настолько глупыми и слепыми, чтобы не понимать, что сейчас ситуация фактически движется по той же спирали, я не понимаю" – додав журналіст.

Як повідомляли Патріоти України, 9 травня в Україні відбулися сутички в ряді міст. Багатьох шокувала поведінка співробітників поліції під час масової бійки в Дніпрі.

Крім того, подібна ситуація сталася і під час штурму штабу "ОУН" в Києві.

Сутички між проукраїнськими активістами та представниками "Полку перемоги" сталися також у Запоріжжі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...