Хіти тижня. Генерал СБУ "знайшов" у Києві "кращого кореша" Шойгу з Луганщини (відео)

Батьки Шойгу, його бабуся і дідусь жили в Стаханові на Луганщині, самого міністра в п'ятирічному віці хрестили в одній з православних церков міста.​ Не дивно, що в нього там були друзі.

Сергій Шойгу і Михайло Болотських. Фото: УНІАН.

Колишній глава Луганської обласної державної адміністрації Михайло Болотських, причетний до захоплення регіону російськими терористами і нині проживає в Києві, тісно пов'язаний з главою Міноборони РФ Сергієм Шойгу. Про це в інтерв'ю виданню "Гордон" заявив екс-начальник Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях генерал Олександр Петрулевич, передають Патріоти України.

"Коли в березні 2014 роки я очолив Луганську СБУ, з'ясував, що губернатор області Михайло Болотських - кращий кореш Шойгу", - сказав він. Він нагадав, що батьки Шойгу, його бабуся і дідусь жили в Стаханові на Луганщині, самого міністра в п'ятирічному віці хрестили в одній з місцевих православних церков міста.

"З 1994-го по 2012-й Шойгу очолював МНС РФ і регулярно, мінімум раз на рік, приїжджав до родичів в Стаханов. Хто його особисто зустрічав? Начальник Головного управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій в Луганській області підполковник Болотських, який, в свою чергу, часто сам їздив в Москву для офіційних і неофіційних зустрічей з Шойгу", - розповів генерал.
Петрулевич також зазначив, що в серпні 2010 року, перебуваючи на посаді голови МНС РФ, Шойгу нагородив Болотських медаллю "За співпрацю в ім'я порятунку". "Перший контакт з Шойгу був в 1990-х, після чого у Болотських починається різкий кар'єрний зліт, аж до посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій в грудні 2012 року. І відразу з'являється інтерв'ю Болотських, в якому він заявляє: мовляв, українське МНС слабеньке, нам треба об'єднуватися з МНС Росії", - розповів він.

Генерал зазначив, що призначення Болотських губернатором Луганської області після Євромайдану пролобіював колишній глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. Петрулевич підкреслив, що Болотських досі перебуває на волі і проживає в Києві, незважаючи на те, що внесений в базу даних сайту "Миротворець".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...