Хіти тижня. "К*нченый рептилоид": Блогер про те, як Путін "проявив" себе після трагедії в Кемерово

Президент, який роздумує про загиблих дітей, як про статистику не заслуговує кращого визначення, вважає автор.

Стихійний мітинг в Кемерово. Фото: REUTERS

Блогер Сталінгулаг, не підбираючи слів, поділився власним баченням російського чиновництва, на чолі з президентом РФ, у вирішенні наслідків Кемеровської трагедії, повідомляють Патріоти України. Пропонуємо допис автора мовою оригіналу.

"Вице-губернатор Кемеровской области, Владимир Чернов, о митинге у администрации, где вчера родители погибших в Зимней Вишне детей требовали справедливости: "это была чёткая, спланированная акция, направленная на дискредитацию власти. Очень много было "подогретой молодёжи". Люди присутствовали, совсем не понимая, что они там делают".

Насколько же власть далека вообще от всего, я сейчас даже не о каких-то человеческих чувствах, нет, последние дни наглядно показали, что они все там - конченые рептилоиды. Что губернатор, извинявшийся перед президентом, а не перед людьми, пережившими горе, которое невозможно пережить. Что президент, рассуждающий о трагедии, как о статистике и скорбящий не по погибшим, а по ухудшению демографических показателей.

Я о том, что вот этот х*й, который вице-губернатор, должен со своими коллегами на коленях ползать перед родителями погибших детей и благодарить их за то, что они мирно вышли на площадь, а не зашли в их кабинеты и не начали банально разбивать ё*ла. Они не стали этого делать, хотя имеют полное моральное право. И теперь эта тварь называет мужчину, потерявшего троих детей, жену и сестру, провокатором. Женщину, рассказавшую вчера на митинге, как её ещё живая дочь звонила и спрашивала: "мамочка, почему нас не спасают?" тоже считают провокатором. Мы все для них провокаторы".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...