Комусь у Києві набридли генеральські погони: Бойовий вертоліт окупантів безперешкодно пролетів над “надійно” пильнованою Херсонщиною (відео)

Вертоліт Ка-52 вилетів із анексованого Криму й літав над селищем Павлівка Херсонської області. Від нього до окупованого півострова – 10 км.

Ілюстрація:tsn.ua

Російський бойовий вертоліт з окупованого Росією українського Криму безперешкодно пролетів над “надійно” охороняємою Херсонською областю. Відео опублікував ще 5 вересня у Facebook Віктор Вишнівецький, передають Патріоти України.

Вертоліт Ка-52 вилетів із анексованого Криму й літав над селищем Павлівка Херсонської області. Від нього до окупованого півострова – 10 км.

Вишнівецький додав, що вертоліт-агресор збройних сил Росії не збили. Більше того, прикордонники і військові навіть приховали цей факт і не надали події розголосу.

Як відомо, Ка-52 (Hokum B за класифікацією НАТО, також відомий як «Алігатор») — російський бойовий вертоліт, командирська машина армійської авіації, здійснює розвідку місцевості, цілевказівки і координацію дій групи бойових вертольотів. Машина здатна вражати броньовану і неброньовану техніку, живу силу і повітряні цілі на полі бою. Є продовженням розвитку моделі Ка-50 «Чорна акула».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...