Момент істини для влади: "Рівно опівночі проб'ють годинники, і підозра Насірову перетвориться на гарбуза, прокурори - на мишей, НАБУ - на шапіто, - нардеп

Єдиний наслідок всієї цієї вистави - відсторонення Насірова від посади. Нове керівництво продовжить використання тих же схем.

Насіров у суді. Фото: news.bigmir.net.

"Сьогодні опівночі проб'ють годинники, і підозра Насірову перетвориться на гарбуза, прокурори - на мишей, НАБУ - на шапіто, а судова система - на зібрання осіб з низькою соціальною відповідальністю. А якщо серйозно, то зверніть увагу: Насірову інкримінують не корупційні дії, а лише зловживання службовим становищем, що могло завдати збитків державі, - пише нардеп Ігор Попов на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Якщо у справі немає доказів особистого корисного інтересу, не задокументовано факт злочинної змови групи осіб чи факт передачі коштів - справа не мала перспективи. Єдиний наслідок всієї цієї вистави - відсторонення Насірова від посади. Нове керівництво продовжить використання тих же схем. А відсторонили чи за неправильні меседжі в США, крисятництво чи просто набрид - це ж не суть важливо.

На цю справу НАБУ кинуло свою важку артилерію - суддя Солом'янського райсуду О.Бобровник останнім часом задовольняв усі позови на користь НАБУ, після чого у ЗМІ виплила інформація про те, що він сам фігурує у кримінальному провадженні у НАБУ, що забезпечувало повне взаєморозуміння. Проте, як виявилося, вплив НАБУ на райсуд є обмеженим, і у адмінресурсу БПП - біпіпіпка довша. Хай живе судова реформа, яка зробила українські суди європейськими, незалежними і професійними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...