На Одещині зі складу бригади ракетно-артилерійського озброєння викрадено 164 пістолета

Військова прокуратура Одеського регіону порушила кримінальне провадження за частиною 3 ст. 410 КК України («викрадення військовослужбовцем зброї в умовах військової обстановки»).

На Одещині з військового складу вкрали пів сотні пістолетів. Фото ye.uaСлідчі встановили, що з липня 2016 по січень 2017 року, в умовах особливого періоду, зі складу ракетно-артилерійського озброєння бригади в смт Чорноморське, що під Одесою, було викрадено 164 пістолета системи Макарова, повідомялють Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Де знаходиться зброя зараз, невідомо. Підозрюваних у справі поки немає, але в прокуратурі вважають, що розкрадання було здійснено з відома когось із командування частини.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно