"Нанесение потерь врагу - это самый эффективный способ добиться мира на Донбассе", - Бутусов

Окупаційній армії Путіна не бракує бойової техніки і боєприпасів, але існує нестача особового складу.

Широкине. Фото: Радіо Свобода.

За офіційними звітами російського командування, втрати окупаційного контингенту на сході України з 8 по 21-е жовтня склали як мінімум 11 убитих і 1 полонений в районі селищ Водяне-Комінтернове-Ленінське-Широкине. Про це у своєму Facebook написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Успешные бои под Мариуполем как образец правильной тактики ВСУ - российское командование признало серьезные потери в боях с 54-м разведбатом и морпехами 36-й бригады", - пише Бутусов. За його словами, цьому сприяло нав'язування противнику тактичної ініціативи, наступальні дії за межами опорних пунктів (в рамках активної оборони), концентрація засобів розвідки і вогневого посилення, нанесення ударів по ворогу на всю тактичну глибину оборони, де розміщувалася артилерія, що порушує умови припинення вогню.

"Нанесение огневого поражения противнику минимальными силами и средствами, достижение тактической инициативы, привело к занятию новых важных позиций, нанесению противнику значительных потерь, которые российское командование даже вынуждено частично признать. При этом наши собственные потери - значительно меньше", - зазначає журналіст.

Окупаційній армії Путіна не бракує бойової техніки і боєприпасів, але існує нестача особового складу, каже Бутусов. "Нанесение даже небольших потерь приводит к серьезному сокращению боевой активности. Нанесение потерь врагу - это самый эффективный способ добиться мира на Донбассе", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...