Одкровення астронавта: Полковник Маллан розповів про реалії сексу у невагомості

В космосі у чоловіків значно посилюється ерекція, проте сексу немає через неможливість усамітнитись із партнером.

Фото: fakty.ictv.ua

Про це розповіли полковник у відставці Майк Маллан, що здійснив три польоти в космос на шаттлах Discovery і Atlantis, а також Лерой Чіао, який тричі літав на шаттлах і командував десятою експедицією на Міжнародній космічній станції у 2004-2005 роках, передають Патріоти України із посиланням на Нескучные новости.

За їхніми словами, у невагомості рідини в організмі розподіляються рівномірно по всьому тілу. Відтак обличчя розпухає, стегна та талія у жінок стають тоншими, а груди – більшими. Водночас у чоловіків невагомість неабияк вливає на ерекцію.

– Кілька разів я прокидався, і мій пеніс стояв так, що я міг би свердлити ним криптоніт, – зізнається астронавт.

Незважаючи на це, ймовірність сексу в космосі надзвичайно низька.

– Я можу точно сказати, що на шатлах, де літали разом чоловіки та жінки, цього не було, тому що усамітнитися ніде. Теоретично можна було б розташуватися в шлюзовій камері, але всі б зрозуміли, що саме там відбувається. Ви ж не збираєтеся виходити у відкритий космос, бо у вас немає причин там перебувати, – пояснюють вони.

До слова, вчені вже писали про те, що спроба зайнятися сексом у космосі може мати смертельні наслідки.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...