По справам зрозумієте, хто вони: "Знеструмлений Крим. Де волонтери, пожертви, допомога один одному?"

Кримчани, які залишилися без електрики, продовжують пасивно чекати допомоги від Росії та Путіна. Вирішувати свої проблеми разом з іншими співгромадянами вони не готові.

Крим без електрики. Фото: соцмережі.

"Дегенераторна окупація. Коли у Києві побили дітей, постав Майдан. Коли потрібні були гроші, шини, провізія, теплий одяг, люди вишиковувалися у чергу, щоби все те здати. Коли режим застосував зброю, його повалили. Коли розпочалася агресія й виявилося, що армії фактично не існує, тисячі добровольців ринулися на фронт", - написав Павло Полянський на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Коли забракло зброї, обмундирування, військового обладнання і харчів, волонтери, звичайні люди, власним коштом і силами негайно все це забезпечили. Це - нова, громадянсько-волонтерська, Україна. Коли знеструмився Крим, то все, на що виявилися здатними "кримнашівці" й пересічні обивателі, це тупо вилупитись на згаслу лампочку й заклинати її засвітитися.

Жоден жлоб, просидівши кілька діб у темряві, не відірвав дупи від стільця, не заліз до себе в кишеню, не створив волонтерської групи, взагалі пальцем не поворухнув, щоб світло з'явилося. Максимум - по-холуйськи, "прі всьом етом - спісіба Расіі за асвабаждєніє" поскиглити біля під'їзду ЖЕКУ.

Ні волонтерів, ні добровольців, ні пожертв! Безмайданна совковість. "Де генератори?!!". Запитайте в окупантів. Також запитайте про генератори у дегенератів, які блокували українські війська, раділи окупації й продовжують співати осанну плюгавому карлику. Собі також корисно поставити ряд запитань. Й не лише про світло, але й про світле майбутнє. Крим - це Україна. З любов'ю до кримчан.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...