"Порядку денного не було. Трамп до ладу і сам не розумів, навіщо йому зустрічатися з Путіним" - Фельштинський

Історик вважає, що необхідності в зустрічі російського та американського президентів у Гамбурзі не існувало.

Путін і Трамп під час зустрічі у Гамбурзі. Ілюстрація:Радіо СвободаРеальна розмова президента США Дональда Трампа з президентом РФ Володимиром Путіним тривала не дві з половиною години, а годину. Про це російсько-американський історик, автор книги "ФСБ підриває Росію" Юрій Фельштинський заявив в інтерв'ю виданню Деловая столица, передають Патріоти України.

"Десять хвилин пішло на привітання, 50% часу – на переклад. Протягом години розмови нічого реально не обговориш. Можна було б намітити якісь теми для подальших переговорів, але нам уже повідомили, що угод щодо майбутніх зустрічей досягнуто не було", – сказав він.

На думку історика, Трамп і Путін навряд чи зустрічалися, щоб "домовитися стосовно головних питань".

"Не випадково адміністрація Трампа ще до його зустрічі з російським президентом підкреслювала, що жодного визначеного порядку денного немає. Трамп до ладу і сам не розумів, для чого йому зустрічатися з Путіним. Необхідності у цій зустрічі, зрозуміло, не було", – вважає Фельштинський.

Як відомо, 7 липня Трамп і Путін зустрілися вперше, це сталося на полях саміту G20, який пройшов у Гамбурзі. Переговори тривали 2 години 20 хвилин замість запланованих 35 хвилин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...