Пособник терористів: У мережі з'явилися докази держзради командира донецького спецназу Голубана

Юрія Голубана свого часу затримували співробітники Служби безпеки України за зв'язки з ватажком терористичного угрупування "Восток" Олександром Ходаковським.

Юрій Голубан. Фото:http://www.mvs.gov.ua/

Український журналіст Артем Фурманюк звинуватив полковника поліції Юрія Голубана в державній зраді, заявивши, що той воював на стороні терористів "Донецької народної республіки". Відповідну заяву Фурманюк опублікував в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, Голубана свого часу затримували співробітники Служби безпеки України за зв'язки з ватажком терористичного угрупування "Восток" Олександром Ходаковським.

"Затримали його за те, що дізналися про його прямий мобільний зв'язок з ватажком терористичного угрупування "Восток" Ходаковським під час боїв за донецький аеропорт", - підкреслив журналіст.

Фурманюк зазначив, що сам Ходаковський також підтвердив інформацію про мобільні "зідзвонювання" "Востока" з Голубаном.

"До речі, за словами Ходаковського, Голубан незадовго до свого переходу на українську сторону також ховався за балаклавою, як і Грішин (Семен Семенченко. - ред.)", - заявив журналіст.

За словами Фурманюка, надійні джерела підтверджують, що Голубан насправді працював в управлінні "А" Донецького обласного СБУ під керівництвом саме Ходаковського.

"У мене по крупицях почала з'являтися і нова інформація про цього зрадника. До речі, як виявилося, те, що він воював на боці "ДНР ", для багатьох пересічних жителів Донецька не секрет", - резюмував журналіст.

"За достовірність фото, яке я публікую нижче я не поручуся, тому що узяв його з коментів під одним з моїх власних постів. Але навіть в якості "фотожаби" воно дуже доречно до мого повідомлення. В будь-якому випадку воно чудово передає суть поточного політичного моменту!" - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...