​Про велич Росії: Український письменник підібрав потрібні слова для «совка» Путіна

Закарпатський письменник, лауреат премії ім. Тараса Шевченка Мирослав Дочинець розповів про те, що він сказав би президентові РФ Володимиру Путіну при особистій зустрічі.

Мирослав Дочинець

Письменник зазначив, що Путін не та людина, з яким йому було б цікаво поговорити. Однак дуже образну та елегантну фразу він таки знайшов, зазначають Патріоти України. Повну версію інтерв'ю можна прочитати в "Укрінформі".

По-перше, він не той чоловік, з яким би мені було цікаво поговорити. Він як співрозмовник закритий. Він говорить не те, що думає і робить не те, що думає. Це модель поведінки совка. І втілює в глобальних масштабах його філософію.

Путін впізнав ту потребу в агресії у свого люмпена, яка дає йому снагу - й підживляє її. Адже останнє піднесення російського духу було у Другу світову, а від того часу - хаос і занепад. Вони генетичні агресори, завойовники.

Нафта - це добре, вона дає ситість і тепло, але душу не живить і не гріє. Великоруська душа може насититися новими завоюваннями.

Не знаю, що я міг би сказати Путіну, зате йому гарно сказав один мудрий росіянин: "Володимир Великий охрестив Русь, а Володимир Малий може поставити на ній хрест".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

понеділок, 6 травень 2024, 23:29

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже с...

"Хороші русскіє" переймаються питанням, коли Росія звернула не туди? Та не було ніякого повороту, - Валерій Пекар

понеділок, 6 травень 2024, 23:18

"Не хотів розводитися на цю тему, але надто часто вона звучить у бесідах із західними партнерами: коли Росія звернула не туди? Цим же питанням переймаються "хороші русскіє": вони шукають момент, коли стався злам траєкторії, коли хороший Єльцин перейшов...