"Путин примерял на себя роль "лидера молодежи". В результате получился классический "старик-похабыч", - російський соціолог

Напевно, політологи, які давали поради президенту РФ, навряд чи розраховували, що він настільки "творчо" підійде до виконання їхніх рекомендацій.

Путін та молодь у окупованому Севастополі. Фото: ЕРА.

Політологи радили президенту Росії Володимиру Путіну спробувати новий імідж, щоб сподобатися молоді, і той робить це "в міру своєї зіпсованості", розповів російський політолог і соціолог Ігор Ейдман на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Разные политологи, предлагавшие Путину примерить на себя роль "лидера молодежи", могут быть счастливы. Он наконец-то ее исполнил. Правда, сделал это так, как мог, "в меру своей испорченности". В результате получился классический "старик-похабыч", похотливо стреляя глазками, рассказывающий пионерам в подворотне под пивасик скабрезные истории", – підкреслив політолог.

Нагадаємо, Путін 20 серпня на форумі в таборі "Таврида" під Євпаторією в окупованому Криму заявив, що у великого музиканта Франца Шуберта "не складалися відносини з жінками, він пішов в "професійне середовище", захворів нехорошою хворобою і помер".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...