Російські "духовні скрепи" запустили тюремне реаліті-треш-шоу (відео)

Щотижня в "тюрмі" будуть вбивати одного "смертника", який отримав найменше "хайпів" .

6 листопада 2017 року інтернеті росіяни запустили онлайн-шоу "Експеримент-12". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відео з You Tube.

Судячи з опису під трансляцією цього шоу на YouTube, росіяни мають намір повторити Стенфордський експеримент 1971 року. Групу учасників розділили на охоронців і ув'язнених в спеціальній в'язниці - там вони будуть виконувати різні психологічні випробування і жити до кінця року.

Основним інвестором проекту став скандальний медіаменеджер Арам Габрелянов, відомий по сайту LifeNews. Як стверджують автори, "Експеримент-12" - це перше російське експериментальне онлайн-реаліті з цілодобовою трансляцією.


Кастинг пройшли 12 осіб, як дівчат так і хлопців, яких заселили в спеціальну "в'язницю" з камерами відеоспостереження і розділили на дві групи: "охоронці" (чотири людини) і "ув'язнені" (вісім чоловік).

Щотижня в "тюрмі" будуть вбивати одного "смертника", який отримав найменше "хайпів" - голосів у мобільному додатку Hype, автором якого є той же Арам Габрелянов. На проекті заборонені бійки. Проект триватиме до 30 грудня 2017 року. Переможці отримають грошові призи. Тизер проекту, який з'явився в мережі 24 жовтня, ніяк не притягнув до себе увагу росіян. Всього 5 тисяч переглядів, 142 лайка.


Коментарів теж небагато, в основному люди запитують, кому це треба, але деякі обіцяють подивитися це шоу-треш.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не знають, що таке термінал?: Пропаганда Кремля епічно "спалила" свій фейк про ТЦК і банкомати (фото)

субота, 4 травень 2024, 13:53

Російська пропаганда "склепала" недолугий фейк про ТЦК та українські банки. Втім, є один нюанс. Нову російську інформаційно-психологічну операцію поширюють російські пабліки, на це звернув увагу український журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти У...

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...