Що курить Лавров або Абама, снімі какошнік!, - журналістка

Сьогодні на прес-конференції глава МЗС РФ заявив, що Барак Обама під час свого другого терміну президентства активно вербував російських дипломатів.

Абама, снімі какошнік! Фото: ЖЖ.

Там Лавров розказав, шо Обамич знач вербував їхніх діпломатів і даже питався засунуть в машину і предлагав 10 тисяч долларів. Но діпломат російський їх не взяв, бо в рот іпав))) Так пише у своєму блозі журналістка, автор-суржикописець Татуся Бо, передають Патріоти України і цитують далі:

Лавров щас чисто як падснєжнік. 10 тисяч баксів? Реально? Сірьожа, у нас за такі дєньги тобі даже зємлєотвод в Броварах не підпишуть?

А в машину чо пхали і не запхали? Не вліз?

Так і бачу руського діпломата, всіх розкидав, бабки вибросіл, утік на свою явочну квартіру і довго кричав на патрєт х*йла з голим торсом, "Служу расєйской фідірації".

Обамич, прекраті так гнать!

ПС: Ааааа, "американскіє діпломати билі замєчєни пєрєодєтимі на мітінгах". Абама, снімі какошнік. Я бл* зараз лусну.

Нагадаємо, міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров на підсумковій прес-конференції за 2016 рік у вівторок, 17 січня, заявив, що дипломати США переодягалися в жінок, надягали перуки, щоб проникнути на акції протесту в РФ або на російські об’єкти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ветеран СЗР назвав країни, які можуть допомогти Росії напасти на сусідів у Європі

субота, 27 квітень 2024, 17:44

Союзники України на третій рік війни почали розуміти, що Росія становить для них загрозу. І допомога США на $61 млрд вказує на те, що червоні лінії для Заходу поступово стираються, а це грає на користь Україні. Про це в інтерв’ю «Телеграфу» розповів ве...

Агресору урізали наступальний потенціал: На Росії знищено склад з модулями для КАБів - війскор (відео)

субота, 27 квітень 2024, 17:16

Під час атаки на військовий аеродром Кущевська у Краснодарському краї РФ було знищено склад обладнання для переобладнання бомб. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram в суботу, 27 квітня. . "На аеродромі в станиці Кущевська сьогодні (в...