Що треба нагадати ватнику, коли він говорить про Бандеру?

Російський публіцист нагадує про важливість знання історичних фактів.

"Ватник". Фото: "Фейсбук"

Всякий раз, коли ватник заведе розмову про Бандеру і справи його часу, слід запропонувати йому дві тези. Так пише російський історик Павло Шехтман, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", цитуючи далі:

"Вот эти тезисы.

1. Украина находилась под чужеземным гнетом. Восточная часть Украины была ареной геноцида, учиненного преступным сталинским режимом. Западная Украина была оккупирована сначала Польшей, затем СССР.

2. Украинцы создали свое национально-освободительное движение.

И затем сказать, что, если он принимает эти тезисы и соглашается с ними, можно обсудить и положительные, и теневые стороны движения, Волынскую резню, Львовский погром и пр. Если же нет - пусть идет гордиться дедами-НКВДистами и не забудет положить цветочки на могилу Сталина (за отсутствием могил Ежова и Берии).

Ибо его морализирование ничем не отличается от морализирования доктора Геббельса, который тоже любил впадать в высокоморальный тон, когда надо было обличить врагов Германии".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...