Смертельна ДТП: У Харківській області загинула сім'я з дітьми (відео)

Спричинив трагедію виїзд на зустрічну смугу одного з автомобілів.

ДТП на Харківщині. Фото: НПУ

У понеділок, 9 квітня, на трасі Чугуїв-Мілове в Харківській області сталося зіткнення двох легкових автомобілів, в результаті якого загинуло 4 людини, в тому числі двоє дітей, і ще 5 постраждало, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нацполіцію Харківської області.

ДТП сталося близько 12:40. За попередньою інформацією, водій транспортного засобу Hyundai Tucson допустив виїзд на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автомобілем Daewoo Lanos.

В результаті зіткнення в одному з автомобілів загинула сім'я з міста Куп'янськ - 36-річний водій, його 37-річна дружина та двоє дітей - 10-річна дівчинка і хлопчик 12 років. Водій іншого автомобіля і його четверо пасажирів, в тому числі 11-річний хлопчик, госпіталізовані до медичної установи. На місці трагедії працювала слідчо-оперативна служба і експерти. Обставини аварії з'ясовуються.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....