"Тайные планы Суркова пишутся, очевидно, на Печерских холмах", - волонтер Касьянов

Юрій Касьянов нагадав, що деякі плани Кремля насправді базуються на тому, що українські політики зроблять ті чи інші певні кроки.

Юрій Касьянов. Фото: Donbass.ua.

"Бойтесь идиотов, планы приносящих. Наши доблестные спецслужбы раскрыли очередной коварный замысел врага, направленный на дестабилизацию ситуации в Украине", - написав волонтер Юрій Касьянов на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

В середине этого месяца, - то есть, уже послезавтра, чёрт возьми! - противник активизирует хитроумный план "Шатун", в соответствии с которым московской резидентурой недавно были кардинально повышены тарифы для населения, проведена легализация преступно нажитых доходов верхушки через т.н. "е-декларирование", а ситуация на Донбассе была заведена в глухой тупик пресловутых "Минских договоренностей".

Отбросив сарказм в сторону, нельзя не согласиться, что такой или подобный план у российских имперцев, безусловно, есть. Есть десятки похожих планов, использующих слабость, некомпетентность, продажность украинской власти. Грабительский рост тарифов на монопольном рынке, и популистское удвоение минималки. Тяжкое бремя военных расходов, и гигантские прибыли кооператива "Оборонпром". Непрекращающиеся обстрелы, постоянные боевые действия, и набившие оскомину рассуждения о мире... Тайные планы Суркова пишутся, очевидно, на Печерских холмах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...