У Дніпрі затримали вар'ята, який вкрав собі "сувенір" з патрульної машини

​Поліцейські впіймали чоловіка, який вкрав номерний знак з поліцейського авто.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу патрульної поліції Дніпра.

У ніч на 25 серпня патрульний екіпаж прибув на виклик по вулиці Мольєра. За словами заявників, за цією адресою виникла сварка між сусідами. Коли конфлікт був вирішений, патрульні повернулися до свого авто і не виявили на ньому номерного знака.

Правоохоронці обстежили прилеглу територію. І помітили підозрілого чоловіка з рюкзаком. Коли поліцейські підійшли до нього, то побачили в рюкзаку викрадений номерний знак. Злодій у всьому зізнався. Вирішив піти на злочин, оскільки просто захотів повісити знак в своєму гаражі, на пам'ять. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування всіх обставин події.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...