У Кремлі для симуляції чесних виборів можуть висунути Міхалкова, бо Навального бояться. Путін ніколи не вигравав жодних виборів, - Шендерович

Письменник уточнив, що принаймні зі згоди Путіна Навального до виборів президента не допустять.

Путін. Фото:Вести.ру

Для симуляції чесних виборів у Росії на посаду президента можуть висунути кандидатуру кінорежисера Микити Михалкова, а опозиційного політика Олексія Навального до виборів президент РФ Володимир Путін не допустить. Таку думку висловив російський письменник Віктор Шендерович в ефірі програми "Особое мнение" на Эхе Москвы, передають Патріоти України.

"Для симуляції виборів потрібне позначення цієї конкуренції. Можуть Михалкова там, кажуть, випустити в останню секунду. Навального ні. Я не можу гадати, але з того, як іде, малоймовірно. Дуже бояться. І правильно бояться. За Навальним, звичайно, майбутнє. І біологічне, і політичне. 130 тисяч волонтерів по країні, 70 штабів у містах.

Путін, який ніколи не вигравав жодних виборів, якому взагалі повідомили, що він буде президентом РФ, він був дуже здивований. Жодного разу! Йому розчищали дорогу, його саджали і зверху накривали шапкою Мономаха з ногами... І він, звичайно, розуміє, хто такий Навальний. Усіма місцями організму", – розповів він.

Письменник уточнив, що принаймні зі згоди Путіна Навального до виборів не допустять.

"Якщо у зв'язку з бажанням еліти, щоб повернувся 2013 рік, щоб Криму не було, а значить, і Путіна не було, а все накрадене було... Якщо у зв'язку з цим всередині Кремля відбудуться якісь зміни, ось ми і дізнаємося у зв'язку з реальними виборами або реальною участю Навального", – підсумував він.

Як відомо, Путін був обраний на посаду президента РФ у 2000 році. Після двох термінів, у 2008 році, він перейшов на посаду глави уряду РФ, а президентом став Дмитро Медведєв. У 2012 році Путін знову був обраний президентом.

Вибори президента Росії мають відбутися в березні 2018 року. Путін поки не заявляв про своє рішення балотуватися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чи є загроза прориву росіян до Курахового на Донеччині: Військовий експерт проаналізував спроможності окупантів

четвер, 2 травень 2024, 22:47

Тиск на Курахове у Донецькій області триватиме, але довести його до такого каталізуючого наступ рівня - нереально. Про це 2 травня під час телемарафону сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Пат...

"Народу набирают п*здец, а все утилизируются": Окупант поскаржився на величезні втрати (відео)

четвер, 2 травень 2024, 22:05

Армія РФ зазнає великих втрат поблизу Часового Яру на Донеччині, через що в окупаційне військо набирають дедалі більше людей. Про це йдеться в перехопленій ГУР розмові російського окупанта, опублікованій у четвер, 2 травня, передають Патріоти України. ...