У Курченка не було колекції автомобілів, як у Януковича. А човен Pedracini він не купив через назву, яка здалася йому компрометуючою, - Мочанов (відео)

Однак при цьому транспортні засоби бізнесмена-втікача Курченка коштували близько $3-4 млн.

Олексій Мочанов. Фото:скрін відео

Серед транспортних засобів бізнесмена-втікача Сергія Курченка були автомобіль Mercedes Gelandewagen для полювання і човен Riva, при цьому човен Pedracini Курченко не купив через назву, яка здалася йому компрометуючою. Про це розповів в авторській програмі Олесі Бацман "Бацман LIVE" на каналі NewsOne український блогер і телеведучий Олексій Мочанов, передають Патріоти України.

За його словами, у Курченка не було колекції автомобілів, як у екс-президента Віктора Януковича, при цьому транспортні засоби бізнесмена коштували близько $3-4 млн.

"Ну це ж все сучасне. Mercedes Gelandewagen - для полювання, човен Riva. Човен Pedracini він не купив тільки тому, що назва Pedracini йому здалася якоюсь не такою", - заявив Мочанов.

За його словами, Pedracini - це "найстаріша човнова контора, яка знаходиться в Швейцарії". "Я ніколи не думав, що можна, живучи в Швейцарії і будуючи будинок в Цюріху, не купити Цюріхського човна, тому що він називається Pedracini. Хоча швейцарці б це оцінили, звичайно", - додав телеведучий.

Відносно Курченка в Україні розслідується кілька кримінальних проваджень, він оголошений в міжнародний розшук.

За даними міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, афери Курченка тільки в 2013 році коштували держбюджету 26 млрд грн. Українська влада стверджує, що Курченко отримав громадянство РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...