Уявити реальність такого проекту не можу: Тимчук про шанси Кремля створити сухопутний коридор у Крим (відео)

На думку нардепа, захоплення вузької смуги суші для створення сухопутної дороги в Крим на даний момент не представляє стратегічної цінності для РФ.

Півострів Крим. Ілюстрація:https://cont.ws

Ймовірність початку операції російських військ по створенню сухопутного коридору в Крим на даний момент невисока. Про це в інтерв'ю Апострофу розповів народний депутат, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

На думку нардепа, захоплення вузької смуги суші для створення сухопутної дороги в Крим на даний момент не представляє стратегічної цінності для РФ.

Тимчук зазначив, що цей "коридор" буде практично неможливо обороняти, а цивільні особи подорожувати по ньому навряд чи захочуть через серйозну небезпеку.

"Я не знаю, як би Росія здійснила такий проект по створенню сухопутного коридору. Для мене це покрито мороком таємниці. Ну, ті, хто говорив про це, очевидно, якось припускають, бачать якось або малюють. Але я собі уявити не можу", - резюмував Тимчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...

Згадали про цікавий нюанс: У Бундестазі заявили, що введення в Україну військ однієї країни НАТО не означатиме залучення у війну всього Альянсу

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:45

Розміщення наземних військ однієї з країн НАТО в Україні не зробить автоматично всі інші країни Альянсу сторонами конфлікту, свідчать дані аналізу дослідницької служби нижньої палати німецького Бундестагу. Про це пише DPA в п’ятницю, 29 березня, переда...