"Украину здесь воспринимают как часть России": Відомий журналіст відвідав найбільш закриту країну світу

Роман Бочкала розповів, що раніше ніколи не зустрічав таких порожніх літаків: в Пхеньян з Пекіна летіли всього сім пасажирів.

Роман Бочкала у КНДР. Фото: соцмережі.

Український журналіст Роман Бочкала відвідав саму закриту країну світу - КНДР. Враженнями він поділився на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Журналіст розповів, що раніше ніколи не зустрічав таких порожніх літаків: в Пхеньян з Пекіна летіли всього сім пасажирів, біля яких сиділи стюардеси і стежили, щоб ніхто нічого не фотографував. "В миграционной карте, которую нужно было заполнить на борту, указано: запрещено ввозить какую-либо литературу о КНДР и Южной Корее, порно и если ты журналист, то обязан об этом сообщить. Напрягся...", - зазначив Бочкала.

Під час перевірки в аеропорту, за його словами, провели тільки книги і записали кількість телефонів. "Украинцы здесь редкие гости. Нас воспринимают, как часть России. Те, кто знают о конфликте, не понимают, чего мы "повздорили". Некоторые думают, что мы ещё в Советском Союзе. Америка - лютый враг. Демонстрация ненависти к американским империалистам всячески поощряется вышестоящими товарищами", - розповів журналіст.

Він також зазначив, що жителі ображаються, коли країну називають Північною Кореєю, вважаючи за краще назву Корейська Народно-Демократична Республіка. "Возложение цветов Великому Вождю Ким Ир Сену и его сыну Великому Руководителю Ким Чен Иру - то "с чего начинается Родина" и поездка в "великую страну". На вопрос, сколько бронзы ушло дабы изваять великанские статуи, гид ответила образно: столько же, сколько весят все сердца корейского народа. Приставили троих сопровождающих. Женщину - партийную, идеологически подкована идеально. Мужчину - погоны прям светятся из под гражданского пиджака. И водителя, который как мне показалось был "старшим группы". Общаться с местным можно было только через них", - повідомив Бочкала.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...

Італія надасть Україні новий пакет військової допомоги - La Repubblica

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:27

Уряд прем'єр-міністрки Італії Джорджії Мелоні схвалив надання Україні нового пакету військової допомоги напередодні саміту G7 в Апулії, який розпочнеться 13 червня. Про це повідомляє La Repubblica з посиланням на джерела. Туди має увійти ЗРК SAMP-T, пе...