"У руках Януковича були всі козирі, але він не зміг зупинити революцію. Путін таких не поважає" - екс-депутат Держдуми

Господар Кремля вважає екс-власника Межигір'я слабаком.

Янукович і Путін. Ілюстрація:УНІАН

Володимир Путін не поважає таких людей, як Віктор Янукович. Про це заявив колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, передають Патріоти України з посиланням на Експрес.

"Як я розумію, команді Януковича дозволено вести бізнес з окупованими Росією українськими територіями. Курченко та інші активно торгують з "ДНР" і "ЛНР", - сказав він. "Що стосується самого Віктора Януковича, то Путін таких людей не поважає. Тому що, на його думку, вони слабаки.

Людина не змогла утримати ситуацію, зупинити революцію, коли в її руках були всі козирі: і армія, і поліція, і його - Путіна - підтримка. Для нинішнього російського президента це означає, що з людиною більше нема про що розмовляти. Звичайно, якщо йому Янукович буде потрібен, то його покличуть", - додав він.

Путін довгий час не визнавав чинну українську владу, але потім все ж змінив риторику." Поки було вигідно визнавати Януковича легітимним президентом, то російське керівництво робило це. Тобто до моменту, коли він закликав Москву ввести війська.

У цій ситуації Росія з агресора повинна перетворитися в країну, яка, навпаки, виконує свої союзницькі зобов'язання перед дружньою державою ... Зрештою, можна було нескінченно говорити про нелегітимність тодішньої української влади. Але рано чи пізно все одно довелося б визнавати статус-кво. Треба ж було з кимось вести переговори", - підсумував Пономарьов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...