"Ватний" протест: У Херсоні на території школи збирали підписи за навчання російською мовою (фотофакт)

Очевидно не всім у місті імпонує закон, за яким тепер викладання у середніх навчальних закладах має вестися державною мовою.

Фото:Facebook

У Херсоні прямо на території школи №53 збирають підписи за навчання російською мовою. Про це у Facebook повідомив херсонець Андрій Цивільський, передають Патріоти України.

"Мне как русскоговорящему родителю очень импонирует закон по которому преподавание в школах должно вестись на Украинском языке, я рад, что мои дети имеют больше возможности хорошо изучить (к сожалению дома мы общаемся все на русском) и научится грамотно говорить на родном языке.

И лично я считаю, что если кто-то из родителей против этого, то это просто говорит о том, что они НЕ ВИДЯТ БУДУЩЕГО для своих детей в нашей стране!!

P.S. На фото женщина в цветах флага страны, которую она не любит СОБИРАЕТ ПОДПИСИ ЗА ПРЕПОДАВАНИЕ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ на территории ШКОЛЫ №53!!!!

Если кто-то ее знает, передайте, чтоб она там больше не появлялась!!! Vasily Fedin Anna Sereda, если это ваша батрачка, то прикажите ей, как минимум не нарушать закон, собирая подписи на территории учебного заведения!!!!" - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...