"Війна не припиняється і не припиниться з цими скотами ніколи", - блогер

Скасувати торги на 40 млн грн, через 7-10 днів збільшити обсяг закупівлі приблизно вдвічі, але при цьому підняти очікувану вартість у п'ять. Провести закупівлю вже за 200 млн грн., підписати договори 13 січня. Не вірите? Зайдіть на Prozorro.

Життя українців - ціна вугілля з "ЛДНР". Фото: zbk.org.ua.

Війна не припиняється і не припиниться з цими скотами ніколи. Це не Путін, це ми самі себе грабуємо. В кінцевому підсумку схема проста: ми купуємо в "ДНР" та "ЛНР" вугілля, вони на наші гроші купують в РФ зброю і воюють з нами. РФ ця війна нічого не коштує, скоріше навпаки, вона для них навіть вигідна. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці Oleksii Tamrazov, передають Патріоти України і цитують далі:

"Оружие покупают, деньги платят, постоянно действующий полигон с реальными военными действиями в любой момент доступен для тестирования оружия, боеприпасов, тренировки и подготовки личного состава.

Платит за войну и обеспечивает прибыльность бизнеса олигархам, мусорам, продажным канторским, кто всю эту контрабанду "крышует" - народ Украины, и пока он будет платить, эта война не прекратится.

А может это такой гениальный план президента и правительства сделать так, чтобы все дееспособное население из страны выехало, все производство было уничтожено и остались одни больные пенсионеры и "солдаты удачи".

Тогда нас никто завоевывать не будет, просто подождут пока вымрем и спокойно займут территорию, а президент и его подельники еще и на этом заработают, им же народ нужен только для того, чтобы платить налоги, правда сами они себя народом Панамы считают и налоги там "платить" предпочитают.

Знаете, один порошенко или ахметов не смог бы грабить целую страну и ниже приведены фамилии тех, кто им помогает это делать, простые украинцы и вот о них тоже нельзя будет забыть в новой стране, ни об одном из них".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...