"Просто деньги кончились": "Газпром" проведе масові скорочення працівників у закордонних офісах компанії, - Reuters

Тим часом, в "Газпромі" стверджують, що плани компанії щодо скорочення персоналу в Європі з'явилися ще до загострення відносин між Росією і Великобританією.

Ілюстрація:Haqqin.azРосійський "Газпром" скоротить сотні робочих місць в представництвах компанії по всьому світу, а вивільнених співробітників переведе в свої російські офіси. Про це повідомляє Reuters з посиланням на обізнані джерела, передають Патріоти України.

Скорочення торкнуться трейдингового і експортного підрозділу компанії за кордоном, кількість робочих місць в них буде скорочено наполовину з нинішніх 2 тис. чоловік. Відсутні кадрові позиції будуть відкриті в офісі "Газпрому" в Санкт-Петербурзі.

"У Росії цю історію продадуть як створення нових робочих місць всередині країни", - сказав один зі співрозмовників агентства. В "Газпромі" агентству Reuters підтвердили плани проведення реструктуризації.

"Про конкретні параметри можна буде говорити тільки після затвердження плану реструктуризації", - розповів представник "Газпрому" Сергій Купріянов.

За словами джерел, під час реструктуризації функції трейдингового підрозділу Газпрому - Gazprom Marketing and Trading (GMT) - будуть частково об'єднані з функціями Gazprom Germania, який також займається торгівлею газом.

Офіс GMT розташований в Лондоні і є найбільшим за чисельністю представництвом "Газпрому" за кордоном. Разом з тим, в "Газпромі" стверджують, що плани компанії щодо скорочення персоналу в Європі з'явилися ще до загострення відносин між Росією і Великобританією.

Дуров заявив, що Telegram заблокує деякі канали виключно для користувачів з України

середа, 24 квітень 2024, 23:02

Telegram отримав від Apple повідомлення з вимогою заблокувати певні канали для користувачів з України. Команда месенджера погодилася їх виконати, передають Патріоти України. Засновник Telegram Павло Дуров нагадав, що пропонував обмежити російські та ук...

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...