Хіти тижня. ''Солдати НАТО гучно реготали'': У мережі радіють черговій ганьбі "непереможних" ВМС РФ (відео)

Буксир "урочисто" протягнув через Босфор новітній бойовий корабель "Вишній Волочек", у якого зламався китайський двигун.

"Вишній Волочек" тягнули на буксирі. Фото: скріншот з відео.

З російським бойовим кораблем "Вишній Волочек" сталася надзвичайна подія у Босфорській протоці. Про це повідомляється на сторінці блогера "Фосфорна Горлівка", де опубліковано відповідне відео, передають Патріоти України.

Даний курйоз розсмішив багатьох користувачів мережі. "Чергова ганьба російського флоту. Буксир тягне через Босфор новітній бойовий корабель "Вишній Волочек", у якого зламався китайський двигун. Кажуть, регіт солдатів НАТО було чути аж в Анталії", - йдеться в повідомленні.

"Як ви судно назвете, так воно і попливе. Тягати-волочити їм його на віки-вічні", "Назвали на честь Волочкової?" "Не знаю, як солдат НАТО, але чайки точно угарали", - пишуть коментатори.


Чи буде долар по 50 грн: У Мінекономіки розповіли, чого очікувати від курсу в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:30

У Міністерстві економіки очікують, що у 2027 році обмінний курс долара в Україні може сягнути 49,6 грн. Таким чином, у міністерстві прогнозують значну девальвацію гривні протягом найближчих років - наприклад, прогнозний курс, "записаний" урядом у бюдже...

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...