У Києві подорожчає проїзд у метро і маршрутках: Столичні посадовці назвали дату і тарифи

Проїзд в метро коштуватиме, як і раніше - один жетон. Але за жетон треба буде віддати вже 5 гривень.

Проїзд в метро подорожчає. Фото: Киев - Сегодня.

З 15 липня 2017 року вартість проїзду в метро Києва повинна подорожчати до 5 грн, а в наземному транспорті - до 4 гривень. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

За його словами, таке рішення пов'язане зі зростанням вартості тарифів на електроенергію, а також підвищенням мінімальної заробітної плати в Україні.

Поворозник зазначив, що 24 травня починається громадське обговорення цієї ініціативи, яка повинна вирішити проблему покриття витрат на електроенергію, а також забезпечити виплату зарплат людям, які обслуговують міський транспорт.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...