А ми думали, що це через гормони: У РФ знайшли шокуючу причину гомосексуалізму

На думку російського духовенства, збривання бороди - це відхід від священного і сакрального.
Митрополит Корнилій. Фото: НСН.

Збривання чоловіками бороди - відступ від релігійних правил, яке призвело до гомосексуалізму. Про це заявив НСН предстоятель Російської православної старообрядницької церкви митрополит Корнилій, передають Патріоти України.

"Бог дав нам правила. Написано, що Господь створив всіх із бородою, а католицький Захід зовсім відпав від цього поняття. Адже це однозначно: на іконах ми не можемо уявити собі Христа або будь-якого святого без бороди", - зазначив Корнилій. Він додав, що "людина не повинна опиратися своєму Творцеві".

"Мужеложество від цього і пішло: змінюється чоловічий одяг, зачіски", - сказав митрополит. У свою чергу керівник прес-служби митрополії старообрядців Роман Аторін заявив, що збривання бороди - це відхід від священного і сакрального.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...