А при "бандерівцях" спокійно жили: У Севастополі “несподівано” почали згорати приватні будинки

За проектом нового Генерального плану, земля власників індивідуальних ділянок в Молочній балці переведена в категорію суспільно-ділової забудови.

Будинок у Молочній Балці. Фото: соцмережі.

В Севастополі, на місці де окупаційна влада запланувала зведення адміністративних споруд, почали згорати приватні будинки місцевих мешканців. У районі Молочна балка почали горіти приватні будинки, що стояли неушкодженими більше 50 років. Про це повідомляють ЗМІ, які працюють на окупованому півострові, передають Патріоти України.

Ці процеси за дивним збігом обставин співпали з часом опублікування проекту нового Генплану. Люди припускають, що якщо ділянки, відповідно до Генплану, доведеться звільняти, то компенсацію вони отримають мізерну. Тому що неможливо правильно оцінити попелище.

За проектом нового Генерального плану, земля власників індивідуальних ділянок в Молочній балці переведена в категорію суспільно-ділової забудови. У Молочній балці чимало людей, у яких скромні будинки – єдине житло. Це багатодітні сім’ї, пенсіонери.

Ділянки в Молочної балці севастопольці отримували ще в 60-і роки минулого століття. На початку двохтисячних садові кооперативи перетворилися в житлово-будівельні, громадяни отримали містобудівне обґрунтування, оформили адреси, кадастрові та інші документи, поставили на ділянках житлові будинки.

Після російської окупації людям було обіцяно, що процес оформлення права власності продовжиться. Але все виявилося зовсім не просто. “Прийшов новий Генплан. В кінцевому підсумку у нас нічого, та ще, виходить, палять будинки. Приходять листи загрозливі. Тепер починають спалювати наші будинки. Сусідка сказала, ще чотири дачі десь згоріли. Ми повинні боротися. Що це таке? Ми – корінні севастопольці!”, – обурюється місцева мешканка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...