"Азов" готував їй "теплий прийом": Наталія Королевська злякалася херсонських патріотів (фото)

У той час, як її оточення активно поширювало інформацію, що вона летить літаком, одіозний нардеп прибула в місто таємно, машиною.
Активісти чекали Наталію Королевську в аеропорту. Фото: соцмережі.

У вівторок, 21 листопада, Опозиційний блок вирішив провести свій з'їзд у Херсоні. На заході мала бути присутньою нардеп Наталія Королевська. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Херсон city.

Спочатку інформатори повідомляли, що вона мала прилетіти літаком, час прибуття якого змінювався кілька разів. У підсумку в літаку її не виявилося.

У той час поки лайнер вилітав з Києва до Херсона, в аеропорту зібралися патріоти і активісти «Азова», які мали намір висловити своє обурення проросійськими настроями політика.

"Однак навіть через кілька рейсів Королівська так і не з'явилася. За інформацією інших джерел, у той час, як її оточення активно поширювало інформацію, що вона летить літаком, прибула в місто таємно, машиною, очевидно злякавшись спілкування з патріотами», - зазначає видання.

Як написав у Facebook Ілля Зелінський, активістів особливо обурив той факт, що цей захід Оппоблок вирішив провести в День Гідності.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...