Біля власного дому: Літню жінку до смерті загризли сусідські собаки на Вінниччині

Пенсіонерка перебувала на подвір’ї біля свого будинку, коли на неї накинулися два сусідських собаки породи стаффордширський тер’єр.

Стаффордширський тер’єр. Фото: nbnews.com.ua.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі 72-річної жительки с. Вовчинець Козятинського району, яка загинула від укусів собак, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу Нацполіції.

На місці працює слідчо-оперативна група поліції. З’ясовуються усі обставини трагедії. За словами начальника Козятинського відділу поліції Олега Швеця, сьогодні близько 16.20 години до поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про смерть літньої жінки від укусів двох собак.

Виїздом слідчо-оперативної групи поліції попередньо встановлено, що коли пенсіонерка перебувала на подвір’ї біля свого будинку, на неї накинулися два сусідських собаки породи стаффордширський тер’єр, які зірвалися з прив’язі. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка загинула на місці події. Власників тварин в той момент не було вдома. За даним фактом поліцією внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 КК України. В ході слідства будуть з’ясовані усі обставини смерті жінки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...