Блокада Донбасу: ветерани АТО перекрили залізничний переїзд поблизу Бахмута (фото)

Ветерани і активісти перекрили залізничний переїзд на станції Курдюмовка під Бахмутом.

Блокадники під Бахмутом. Фото: соцмережі.

Ветерани АТО і активісти перекрили залізничний переїзд поблизу міста Бахмут, що на Донеччині, повідомляє прес-служба штабу блокади торгівлі з окупантами. Новину передають Патріоти України.

"Сьогодні силами ветеранів, громадських активістів і волонтерів було перекрито залізничний переїзд поблизу міста Бахмут Донецької області", - йдеться у повідомленні у Facebook. Як зазначається, наразі встановлюється намет на редуті. Нагадаємо, активісти торгової блокади Донбасу, в рамках якої зараз частково перекрито залізницю в Луганській області, погрожують знищити магістралі у разі силового розгону.

Через перекриття учасниками блокади Донбасу залізничного переїзду у Бахмуті весь особовий склад Бахмутського оперативного підрозділу піднято по тривозі, передає прес-служба ГУ Національної поліції в Донецькій області.

"О 10:39 у колл-центр 102 надійшло повідомлення від чергової на станції Бахмут про те, що близько 50 осіб зупинили тепловоз і за допомогою машин перекрили рух на залізничному переїзді. На місце направлено слідчо-оперативну групу поліції", - йдеться в повідомленні.

За розпорядженням глави поліції Донецької області В'ячеслава Аброськіна, поліцейські перейшли на посилений варіант несення служби. Інформація про подію направлена у Службу безпеки України.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...