"Буде диктатура і ніякого розгойдування": Новий губернатор Луганщини розповів про свої плани

Юрій Гарбуз підкреслив, що хоче якомога швидше повернути нормальне життя в область.

Юрій Гарбуз. Фото: zn.ua.

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз розповів, скільки часу собі відвів для досягнення перших результатів. Про це він завив в коментарі Depo.Донбас, передають Патріоти України.

"Я хочу відкрити "Азот", я хочу відкрити "Лінос" - є шанси під це. Я виробив дорожню карту. Дав собі 100 днів і для всіх керівників області сьогодні дав 60-70 днів. Або ми працюємо, або не працюємо. Тобто не буде розгойдування на колись, на потім роками. Буде дуже жорстко. Я не можу сказати, що це демократія, але нам дуже доведеться зіткнутися з якоюсь диктатурою. У чому - в роботі", - зазначив Гарбуз.

Він також підкреслив, що хоче швидше повернути нормальне життя в область. "Моя основна мета - швидше повернути нормальне, зрозуміле, спокійне життя на Луганщині", - підсумував він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...