Буде нова "українська ДРГ"?: На Донбасі пропали одразу троє осіб

Троє чоловіків, які подорожували разом у іномарці, зникли. Порожню автівку виявили правоохоронці.

На окупованій Луганщині. Фото: ЖЖ.

На Луганщині в районі, де раніше був захоплений у полон солдат Збройних сил України, пропали три цивільні особи. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Луганської області, передають Патріоти України.

11 березня 2017 року на узбіччі об'їзної дороги між селищами Боброве і Борівське неподалік Сєвєродонецька був виявлений відкритий автомобіль Ford Transit Connect. За попередньою інформацією, на цій машині їхали три людини - батько із сином (51 рік і 31 рік) і 23-річний хлопець.

"Неподалік від місця події розташоване село Арентове, яке межує з лінією розмежування з територією, яка непідконтрольна українській владі. Тому, однією з ймовірних версій поліція розглядає захоплення чоловіків у полон диверсійно-розвідувальною групою бойовиків", - сказано в повідомленні. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклих чоловіків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...