Через грузинського добровольця: Під Адміністрацією президента запалили шини (відео)

Активісти пішли на такий крок після безуспішних спроб з’ясувати, де перебуває доброволець батальйону "Донбас" Вано Надірадзе.

Під Адміністрацією Президента запалили шини. Фото: скріншот з відео.

Активісти ввечері, 18 листопада, запалили шини біля Адміністрації Президента на перетині вулиць Банкової та Інститутської. Відео опублікували на сторінці руху "Визволення", передають Патріоти України.

Раніше учасники руху намагалися достукатися до президента Петра Порошенка у його маєтку, та їм не відчинили. Активісти намагалися з’ясувати, де перебуває доброволець батальйону "Донбас" Вано Надірадзе.

Увага! Ненормативна лексика.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...