Через пожежу на Хрещатику рятують працівників провідного судилища України

На місці працюють кілька бригад пожежників: близько півтора десятка пожежних автомобілів, чергують автомобілі "швидкої допомоги".

Печерський районний суд Києва. Фото: zn.ua.

В центрі Києва у будівлі Печерського районного суду Києва проводять евакуацію працівників та відвідувачів. Про це повідомили у прес-центрі Судової влади, передають Патріоти України.

У центрі Києві горить будівля колишнього центрального гастроному, який перебуває на реставрації, на розі Хрещатика і вулиці Богдана Хмельницького. На місці працюють кілька бригад пожежників: близько півтора десятка пожежних автомобілів, чергують автомобілі "швидкої допомоги".

Про постраждалих і причину пожежі наразі не повідомляють. За даними ДСНС, пожежа відбуваєтьсяу будинку за адресою Хрещатик 40\1. Печерський райсуд розташований у будинку за адресою Хрещатик, 42-А.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...