Деякі мери Донецької області хочуть повернення "ДНР", - Жебрівський

У Красноармійську та Димитрові міські голови чинять опір декомунізації.

Павло Жебрівський. Фото: golos.uа.

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський виразив побоювання, що мери декількох міст хочуть повернення так званої "ДНР". Про це він заявив в ефірі Громадського радіо, передають Патріоти України.

Він відмічає, що СБУ та правоохоронці тримають стабільною ситуацію в Донецькій області, але в деяких містах є важкоконтрольовані голови. "Наприклад, два міських голови в Красноармійську і Димитрово взагалі відмовляються виконувати Закон України "Про перейменування місць". Я пораджусь з людьми, і мені доведеться своїм розпорядження перейменовувати ці міста самому", - сказав голова.

Також він додав, що така непокора може бути пов'язаною з бажанням повернутись під "ДНР". "В мене є враження, що вони чекають, що повернеться "ДНР", і вважають, що якщо вони перейменують якось місця по-інакшому, то відріжуть собі шлях до комунікацій", - виразив свої побоювання Жебрівський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...